Tankini

Tankini zijn stylish en zijn zeker nu helemaal hot. Tankinis zijn namelijk erg creatief qua design, en bieden meer bedekking dan bijvoorbeeld de bikini. Tankinis kunnen daarbij voor de mensen die het prettig vinden, op een creatieve, fraaie manier de romp bedekken. Met de meest simpele tot de nieuwste, hipste designs van de tankini is het bij Larshor.nl altijd beslist geslaagd. De tankinis van Larshor.nl bieden de hoogste kwaliteit en comfort, zoals de tankini met beugel en ook de tankini grote maten. Een tankini online kopen was nog nooit zo gemakkelijk geweest met het brede aanbod en de scherpe prijzen van Larshor.nl


Tankini

Zoek op

Zwarte bandeau bikini top geruite tankini badpak €46.00€32.2
Oranje blauw schattige stippen print tweedelige tankini zwem... €65.00€45.5
Zwart gelaagde en gestreepte tankini met driehoekig broekje. €45.00€31.5
Simpel en modern dunne schouderbandjes ronde hals tankini se... €63.00€44.1
Konings zwart 2-delig bandeau tankini zwempak €41.00€28.7
Roze halter bandeau hoog taille grote maten badpak €39.00€27.3
Zwarte opdruk, buik afslankend tankini badpak €57.00€39.9
Zwart slank uitgesneden eendelig badpak €33.00€23.1
Nieuw dames bikini tankini badpak strandkleding zwemkleding ... €56.00€39.2
Gloeiende topje met gestreept broeekje en hoge taille €35.00€24.5
Contrast luipaard gespleten curvy hoge taille zwempak €45.00€31.5
Super sexy unieke kleine cut outs langs de voorkant en zijka... €26.00€18.2
Hoge bikini ruches tweedelig bikini set halter bikini blauw €40.00€28
Groene gefilterde gestreepte mesh racherback sexy tweedelige... €62.00€43.4
Women’s summer tankini top and bottom print strap side cross... €56.00€39.2
Abstracte print rits voorkant halve mouwen one piece badpak €40.00€28
Navy opdruk, buik afslankend tankini badpak €57.00€39.9
Rooskleurig gelaagde stijl print tankini met driehoekbroekje €46.00€32.2
Lichtblauw 2-delig bandeau tankini zwempak €41.00€28.7
Rooskleurig 2-delig bandeau tankini zwempak €41.00€28.7
Rooskleurig 2-delig swing tankini zwempak €46.00€32.2
Groene toon multikleuren tweedelige tankini set met strak zi... €62.00€43.4
Zwarte eentonige tweedeelige tankini zwempak met contrast de... €62.00€43.4
Super sexy sporty slim fit zwemhemd en strakke sexy zwemshor... €56.00€39.2
Fashion retro gevulde cups beugelloze tankini één schouder b... €70.00€49
Retro stijl contrast tankini met brede en dunne schouderband... €70.00€49
Eendelig bikini open rug gevulde monokini zwempak badpak zwe... €35.00€24.5


Een dagje aan het water, een ‘pool party’ of een gewoon hele relaxte dag kan je op de volgende manier wat specialer maken met een bijzondere keuze voor badpakken. Als je de verschillende voordelen van bepaalde modellen badkleding wilt ontdekken is de tankini een fantastische optie. Sommige mensen zijn bij het zoeken naar nieuwe badkleding op zoek naar iets speciaals. Een uniekere stijl, met haar eigen functionaliteiten en kwaliteiten, maar nog steeds in een variëteit van manieren kan worden gestyled. Als keuze voor een badkleding model is de tankini dan een perfecte keuze. Voor een dagje aan het water met iets meer stijl is de tankini een goede optie en zal dan ook haar eigen voordelen laten zien. Tankini’s zijn daarbij ook beschikbaar in stijlen die wat meer bedekken of stoerder overkomen, als dat een stijl is die je graag draagt en bij je vindt passen. Tankini's zijn op een bepaalde wijze een kruising tussen een bikini en een badpak, maar zo een titel doet de tankini niet genoeg eer. De tankini is een erg nieuw, hip model dat ook binnen haar eigen model heel veel verschillende stijlen heeft die ieder weer uniek zijn. Tankini's hebben hun eigen functionaliteiten en praktische voordelen die bikini's niet hebben, en zijn daarbij vaak iets origineler dan een bikini. Wil je een keer iets anders, iets vernieuwends proberen, dan kan je zeker voor de tankini gaan.

De tankini is net als de bikini een ongelooflijk veelzijdig badkledingstuk dat veel mooie en gave stijlen heeft. Het idee van de tankini is dat er nog steeds twee onderdelen zijn, maar dat de bovenkant meer bedekt dan de bikini. Dit kan de hele romp zijn maar de stijl waarop deze wordt bedekt, de stof, het patroon, versiering of kanten gaten, complexere afsluitingen, verschillende lagen en nog heel veel meer. Deze prachtige mogelijke karakteristieken kunnen allemaal worden toegepast door het model van de tankini. Dit is uniek voor badkleding en maakt de tankini dan ook zo speciaal. Met badpakken is er ook enige speling. Het model van de badpak kan ook enigszins uitgesneden zijn want voor iets speciaals zorgt, maar functionaliteit is nog steeds een belangrijke factor. Hoewel badpakken en bikini's dus hun eigen charme hebben, is de tankini tegenover deze twee veel praktischer, zeker in de activiteiten van vrije tijd en het gemak. De bedekking kan compleet zijn, of met een open rug of een ingesneden model aan de voorkant, het eind van de beschikbare opties is lang niet in zicht. Dit maakt de tankini uniek; de manier waarmee er met de bedekking van de romp kan worden gespeeld. Dit zorgt voor een erg unieke stijl en heel veel keuze zodat je eigen favoriet er beslist bij zit. Ook bij de tankini is het van belang om je eigen lichaam goed te kennen; als je de perfecte stijl en pasvorm voor jouw lichaam hebt gevonden is het makkelijker om de mooiste tankini en stijl van de tankini te vinden die het beste bij jouw smaak en lichaamsvorm past.

De bedekking die de tankini kan bieden is nog een reden voor het kiezen van de tankini. Als eerste ligt de bedekking bijna in eigen handen; de designs van tankini's zijn zo divers dat er eigenlijk een heel spectrum bestaat van complete bedekking to minimale maar stijvolle bedekking. De tankini kan daarbij ook heel sexy zijn ondanks de hoeveelheid bedekking. Dit kan door het toevoegen van kant, de kleur en uiteraard de manier van de bedekking. De manier van bedekking kan doorzichtig zijn, gedeeltelijk doorzichtig, met een stoffen bloemenpatroon dat gaatjes heeft en dus huid onthult. Dit zijn alleen maar een paar manieren waarop er kan worden gespeeld met de bovenkant van de tankini. De tankini is daarom een erg uniek en mooi badkledingstuk, en een must voor iedereen die er net iets anders wilt uitzien aan het water.

De complete of bepaalde stijlen van gedeeltelijke bedekking hebben meerdere voordelen. Allereerst is dit voor mensen die onzeker zijn. Als ze liever een buik en rug willen dekken omdat ze zich niet prettig voelen om deze aan anderen te laten zien, is de tankini een zeer goede keuze. Met de tankini kan je jezelf en bijvoorbeeld je littekens heel stijlvol bedekken. Dit is veel mooier en praktischer dan rondlopen met een handdoek om je romp gewikkeld. De tankini kan eventueel ook een goed alternatief zijn om je tattoos te bedekken. In sommige badplaatsen in bepaalde landen is het een misdrijf of wordt het simpelweg niet geaccepteerd om tattoos zichtbaar op je lichaam te hebben. In plaats van bedekkingsstickers kunnen tankini’s de oplossing zijn voor tattoos op de rug, buik en zij. Hierbij gaat het in het algemeen wel om een tankini die complete bedekking biedt.

Nog een ander voordeel van de bedekking van de tankini is dat het je iets meer beschermt tegen het licht van de zon! De uv-straling van het zonlicht kan je huid veel schade aanbrengen en de tankini, zeker de tankini’s die volledige bedekking beiden, kunnen je iets meer bescherming bieden. Dit betekent dan ook dat de tanline er vaak anders en minder opvallen uitkomt te zien. Voor veel mensen is dit een voordeel. Er zijn namelijk mensen die de tanline van de bikini niet als voorkeur hebben, en zien graag hun hele romp in enigszins dezelfde kleur.

Een ander voordeel van de bedekking van de tankini is dat het je iets meer bescherming geeft tegen zand in het water of rotsen, als je zwemt aan een rivier of aan zee. Ook tegen kwallen kan het een extra bescherming bieden.

Kortom, tankini's zijn een fantastische keuzen vanwege hun unieke stijl en vele praktische voordelen. Tankini's kunnen zowel complete als minder bedekking geven, en iedere stijl geeft zijn unieke look en heeft zijn eigen voordelen. De bedekking kan op talloze manieren worden ontworpen, en op deze manier is er voor ieder wat wils en voor ieder lichaam. De bedekking is daarbij dan ook perfect voor mensen met onzekerheden of in sommige gevallen, tattoos. Afgezien van deze aspecten biedt de bedekking ook meer veiligheid, tegen zonlicht en deeltjes in of langs het water die voor eventuele schuring kunnen zorgen. Tankini's hebben dus in talloze opzichten, zowel qua stijl, design en functionaliteit, heel veel speciale aspecten en voordelen. De tankini is dus een goede keuze voor badkleding, het is iets anders, iets uniekers.