String

Desondanks het feit dat er maar heel weinig andere mensen zijn die deze zullen zien, zijn onderbroeken toch een cruciaal onderdeel van iedere outfit vanwege hun functie van bescherming. Desalniettemin is het van belang om ook aandacht een waarde te steken in de aankoop van ondergoed. De slips dames van Larshor.nl zijn gemaakt van zeer praktische maar zeer comfortabele, goed ademende stoffen die er zowel fantastisch uitzien als aanvoelen. Verder zijn de heren slips een perfecte keuze vanwege de comfort en kwaliteitsmaterialen, maar ook de professionele designs van de onderbroeken voor mannen om zodat ze goed mogelijk om het lichaam passen.


String

Zoek op

Sexy panties lace dames sm g-string lingerie erotica fetish
 €14.00€9.8
Itsy bitsy micro thong mini g string €13.00€9.1
Faux leer onbedekkend sexy string slip onderbroek €16.00€11.2
Bandachtige kante lingerie set kant das panty €19.00€9.5
Plus size gebloemd band jarretel kousenband €35.00€24.5
U convex heren sexy g-string string jarretel €12.00€8.4
U convex lederachtige heren buidel sexy ondergoed €21.00€10.5
Sexy slipje €20.00€10
Itsy bitsy mini string mini g string €13.00€9.1
Panties faux leer slip kont gat stripper onderbroek €20.00€14


Strings zijn een cruciaal onderdeel van onze kledingkast

Dit is niet alleen omdat ze een zeer gevoelig deel van ons lichaam bedekken en beschermen, maar ook omdat ze een groot deel van ons comfort bepalen. Op weg naar werk, in de les of tijdens het sporten, en het dragen van een onderbroek dat niet goed zit of goed voelt zal constant in ons hoofd zitten en zal ook te merken zijn aan de manier hoe we lopen. Het is dus erg belangrijk om goede onderbroeken te dragen, maar er is ongelooflijk veel keus, wat het soms moeilijk maakt om te kunnen achterhalen welke onderbroeken nou echt comfortabel en ondersteunend zijn. Ook bij Larshor.nl hebben wij een breed aanbod aan onderbroeken, en verscheidene soorten onderbroeken voor het dagelijkse gebruik. Wij raden voor vooral deze activiteiten onze slip dames en heren slips aan.

De slips dames en heren slips zijn van ons aanbod aan onderbroeken het gemakkelijkst in gebruik en onderhoud. Onze slips dames en heren slips zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit stoffen, alleen het goede doen voor uw huid. De materialen waarvan de slips dames en heren slips zijn gemaakt zijn flexibel, ideaal voor iedere beweging die je moet maken op een doorsnee dag. Ze zijn daarbij fluweelzacht en door de goede kwaliteit zal de frictie minimaal zijn. Hierdoor zijn de onderbroeken zeer neutraal voor uw huid. Daarbij zijn onze stoffen ook nog zeer geavanceerd in de doorlaatbaarheid van lucht; op deze manier kan de huid constant blijven ademen en zullen er geen vervelende luchtjes blijven hangen.

Deze eigenschappen van comfort betekenen overigens niet dat onze onderbroeken niet mooi en stijlvol zijn. Integendeel, al onze slips dames en heren slips bieden naast de beste comfort en hoogste kwaliteit materiaal, ook een simpel of gedetailleerd, mooi en toegankelijke ontwerpen. Onze slips dames en heren slips komen voor in diverse stijlen, soorten en ontwerpen. Daarbij bieden wij onze slips dames en heren slips aan in een veel verschillende maten. Of je op zoek bent naar iets simpels of juist een kleurrijkere, uniekere onderbroeken, bij Larshor.nl is er altijd iets dat je schikt.