Sport bikini

Stel je voor dat je beslist dat het tijd wordt om weer eens iets aan je conditie te gaan doen. Je kan van alles gaan doen maar één van de meest effeciente opties om je lichaam te trainen is zwemmen. Niet een beetje dobberen, maar echt zwemmen. Baantjes trekken is een fullbody workout waarmee je een ongelofelijke hoeveelheid calorieën kan verbranden in een korte tijd. Geloof on maar als we zeggen dat je niet in een fashion bikini aan wilt komen als je voor de sport gaat zwemmen. Daarom hebben wij een geweldig assortiment sport bikini's! Zoals je van ons gewend bent; goede kwaliteit en voor een scherpe prijs.


Sport bikini

Zoek op

Blauw wit gestreept bikini set gemiddelde halter€32.00€27.2
Stylish spaghetti band halter geprinte twee stuks vrouwen ba...€34.00€28.9
Stylish spaghetti band halter geprinte twee stuks vrouwen ba...€34.00€28.9
Stylish spaghetti band halter geprinte twee stuks vrouwen ba...€34.00€28.9
Stylish spaghetti band halter geprinte twee stuks vrouwen ba...€34.00€28.9
Grijze wrap push up halster high wait shorts badpak€28.00€23.8
Roze wrap push up halster high wait shorts badpak€28.00€23.8
Zwarte wrap push up halster high wait shorts badpak€28.00€23.8
Driehoek racerback bikini set zwempak kruis zwart wit€30.00€25.5
Sexy dames hoge hals racerback bikini badpak€34.00€28.9
Kriskras driehoekvormige bikini badpakken zwemkleding€35.00€29.75
Sexy bikini mesh driehoekvormige set badpak set halter€34.00€28.9
Dames solide hoge hals bikini beugel push-up set€34.00€28.9
Zwart mesh pittig hoge taille 2-delig driehoekvormige bikini...€34.00€28.9
Blauw strepen patroon sport bh zwem broek 2-delig zwempak€36.00€30.6
Zwart strepen patroon sport bh zwem broek 2-delig zwempak€36.00€30.6
Rooskleurig strepen patroon sport bh zwem broek 2-delig zwem...€36.00€30.6
Zwart kant illusie bikini zwempak met zwembroekje€31.00€26.35
Zwart kant illusie bikini zwempak met zwembroekje€31.00€26.35
Groenachtig afwerking driehoekige bikini en boardshort zwemp...€34.00€28.9
Blauw en wit strepen crop tankinin setje€31.00€26.35
Zigeuner halter tankini top & print cutout bottom€26.00€22.1
Dames dubbel gekleurd sport halter bikini zwempak€30.00€25.5
Fusion top & estella bottom sexy bikini zwempak €26.00€22.1


Is er ook nog verschil in sport bikinis?

Er zijn een aantal belangrijke factoren die meespelen bij het kiezen van een sport bikini of sport zwemkleding in het algemeen. Deze verschillen van de normale dingen die je zou overwegen bij het kopen van een bikini omdat de functie van een sport bikini heel anders is dan eentje waar je lekker mee wilt rond paraderen op vakantie in dat luxe all in resort. Hiervan wil je dat je het kledingstuk de hele dag comfortabel kan dragen en het je er op ieder moment en vanuit iedere hoek op je best uit laat zien. Een sport bikini moet je bewegings vrijheid en flexibiliteit bieden als je lekker in het water wilt liggen terwijl je je naar dat perfecte strand lichaam toe werkt. We hebben een aantal dingen op een rijtje gezet die je kunt overwegen terwijl je een bikini aan het keizen bent. Kijk snel verder!

Materiaal

Zwemkleding wordt natuurlijk vaak van polyester en andere rekbare materialen gemaakt die goed tegen water kunnen en niet te veel vocht in zich opnemen. Toch wordt hier soms niet heel veel aandacht aan besteed door ontwerpers van bikinis die niet bedoeld zijn om kilometers mee te gaan zwemmen. Zij keizen er vaak voor om fashion over functie te laten gelden en dat vinden we best begrijpelijk het levert immers vaak prachtige plaatjes op. Maar als je gaat sporten doe jezelf dan ene lol en kies voor een sport bikini of badpak dat gemaakt is van spandex en polyester achtige materialen die ontwikkeld zijn om zo licht mogelijk te blijven in het water. Behalve als je van plan bent te gaan freediven kun je waarschijnlijk beter zulke licht mogelijke kleding dragen.

Functie

Zwemsporten is natuurlijk een behoorlijk breed begreep. Er valt meer onder die term dan alleen een beetje baantjes trekken. Denk hierbij aan surfen, kiten, polo, schoonzwemmen, schoonspringen, duiken en ga zo maar door. Voor veel van deze sporten heb je een bikini nodig die je niet hindert in de beweging en niet heel erg zwaar wordt, maar toch is het goed om soms concessies te maken op dat gebied. Als je bijvoorbeeld van plan bent de hele dag te gaan surfen is het misschien slim om een tankini te overwegen. Als je de hele dag met je buik op je board in de zon ligt zou je je rug nog wel eens lelijk kunnen verbranden. Ook bij schoonzwemmen en vooral schoonspringen kun je er voor kiezen om een beetje functionaliteit te laten schieten voor wat flair. Deze keer dus niet om gezondheids overwegingen maar gewoon om je dat extra zetje te geven wanneer jij de jury ervan moet overtuigen dat jij de beste show hebt neer gezet.

Matchen

Vergeet niet dat je je sport bikini niet alleen maar vor sport hoeft te gebruiken! Er zijn vast leuke combinaties te bedenken met iets dat al in je kast hangt en op die manier heb je dubbel plezier van je sport bikini. Als je nou echt goed nadenkt kun je waarschijnlijk wel een outfit bedenken die niet alleen functioneel is maar er ook nog eens geweldig uit ziet!