Sexy Bikini

Welkom bij de sexy bikini collectie van Larhsor, hier vind je bikini’s in alle soorten, stijlen, kleuren en maten. Ga jij binnenkort op strandvakantie of zoek je iets nieuws om aan te trekken naar het zwembad? In onze uitgebreide collectie vind je gegarandeerd iets waarvan je hart sneller gaat kloppen.

Wij hebben voor elke vrouw de juiste bikini in ons assortiment. Wij zijn ervan overtuigd dat er voor elke vrouw een bikini is die goed bij haar past. Iedereen moet het plezier van het dragen van een mooie bikini ervaren, daarom streven wij ervoor aan ieders eisen te voldoen!


Sexy Bikini

Zoek opAankoopadvies Sexy Bikini's

Steeds meer vrouwen winkelen online voor hun zwemkleding. Dit is ook niet zo gek. Voor een groot deel van het jaar liggen er weinig bikini’s in de schappen van kleding winkels. Ze zijn alleen verkrijgbaar in de lente en de zomer, maar veel vrouwen willen al eerder hun bikini’s aanschaffen. Misschien ga je in de winter lekker op vakantie naar een warm oord, of wil je je al voorbereiden op de zomer zodat je al helemaal gereed bent.

Daarnaast ervaren veel vrouwen het soms als ongemakkelijk om te shoppen voor bikini’s, vooral de sexy variant, in een drukke winkel. Dan moet je weer eindeloos wachten in de rij voor de pashokken, en anders sta je tussen allemaal meekijkende ogen naar bescheiden bikini’s te kijken. Wanneer je lekker online gaat shoppen heb je al deze problemen niet meer. Je kan lekker op je gemak alle opties bekijken.

Om jou te helpen met het uitkiezen van de perfecte sexy bikini geven wij je hieronder een aantal adviezen en tips om te onthouden tijdens het shoppen.

Bandjes

Bij het uitkiezen van een bikini is een van de belangrijkste zaken het kiezen van wat soort bandjes jij prettig vind. Er zijn veel verschillende soorten, je hebt de klassieke spaghetti bandjes, de strapless bikini, en tegenwoordig steeds meer bikini’s met meerdere bandjes. Kies iets wat goed bij jou lichaamstype past en het effect dat jij wilt bereiken. Bikini’s met een hoge nek worden ook steeds populairder en hebben een moderne en elegante uitstraling.

Print en kleur

Nog een essentieel onderdeel van je keuze, de kleur en of print. Hierbij moet je ook goed bedenken wat het effect is dat je zoekt. Heb je een lichte huidskleur dan kan je beter voor een donkere of in ieder geval niet al te felle bikini kiezen. Met een donkerdere huid heb je wat meer keuze wat betreft de felheid van de kleuren. Drukke prints zijn vaak beter wanneer je met je bikini de aandacht wat probeert af te leiden.

Bedekking

Hoeveel bedekking wil je dat je bikini biedt? Je kan kiezen voor een bikini broekje dat weinig bedekking biedt, of eentje die wat meer bedekt. Ook de tops kunnen minder of meer bedekken. Wat vind jij prettig en wat vind jij gepast?