Push up bikini

Heb jij ook zo veel zin dat de zon weer gaat schijnen? Hoor je ook van vrienden en vriendinnen dat het alweer een stuk lekkerder weer is waar zij wonen. Als je even lekker in Zuid Frankrijk zit of ergens in Spanje dan is het misschien al wel tijd om een bikini aan te trekken. En bij ons hier thuis in Nederland kan het ook niet heel erg lang meer duren. Misschien is het een goed idee om de zon voor te zijn en alvast een nieuwe push up bikini aan te schaffen. Dat geeft je net zo een lekker boost!

Push Up Bikini

Zoek opWaarom de nieuwste bikini's in onze push up lijn proberen?

Push up bikini zijn beter dan ooit tevoren door de nieuwste high-tech materialen te combineren met hoogwaardige productiemethoden. Natuurlijk zijn deze producten al langer heel erg comfortabel, maar het blijft beter worden en dat is belangrijk, want vooral bij zwemkleding kan wrijving en te strak zittende kleding irritatie veroorzaken. Omdat producenten er steeds weer in slagen om betere stoffen te maken die nog minder wrijving veroorzaken wanneer je het water in gaat, blijft het de moeite waard om in push-up bikini’s te investeren. Zeker als het idee dat het bikini-seizoen er weer aan zit te komen, je een ongemakkelijk gevoel geeft! Er zijn veel dingen waar je wat aan kunt doen zonder al te veel ingrijpende cosmetische interventies, maar in de sportschool je borsten vergroten van een a-cup naar een c-cup gaat helaas niet lukken. Anders hadden ze het wel de bikini push-up genoemd! Daarom zijn push-up bikini’s een prachtige optie voor vrouwen die het fijn vinden om een voller gevoel op de borst te hebben, als ze bij het zwembad gaan liggen of naar het strand gaan. Er zijn genoeg verschillende soorten om uit te kiezen, zo zijn er ook allerlei modellen in deze lijn die helemaal niet ontworpen zijn voor vrouwen met kleine borsten, maar gewoon om vollere borsten een boost omhoog te geven. Een klein overzicht is daarom niet overbodig. Hieronder zullen we het een en ander uiteenzetten om de verschillen die bestaan onder deze categorie bikini’s, wat beter in kaart te brengen.

Zo is er bijvoorbeeld een model dat de super push up bikini heet. Die naam mag misschien behoorlijk vanzelfsprekend zijn maar het is het toch waard om aan te geven zodat er geen miskopen ontstaan. Dit soort bikini is over het algemeen niet bedoelt voor vrouwen met grotere borsten omdat de super in dit model staat voor een combinatie van opvullen en liften. Dat betekent dat er door vervaardigingstechnieken een lift wordt gecreëerd in de push up bikini top dat nog wordt aangevuld met vulling in de cups, meestal grotere vullingen dan normaal. Dit ontwerp is gericht op vrouwen met kleinere borsten. Een gewaarschuwd mens telt voor twee, wat zou er gebeuren met een grote cupmaat en veel vulling? Misschien leuk voor grapjurken om eens te proberen, maar niet aan te raden.

Daarnaast zijn er meer dan genoeg push up bikini’s die gemaakt worden voor borsten in alle cup maten. Deze zullen minder vulling hebben dan de super onder hun soort maar dat is dan ook precies waar iets vollere vrouwen naar op zoek zullen zijn. Omdat het ontwerp op natuurlijk manier de borsten lift lijken ze steviger en mooier overeind te staan, daar is niet al te veel vulling voor nodig. Ook zijn er tegenwoordig zoveel verschillende designs dat je je geen moment zorgen hoeft te maken of je wel iets gaat kunnen vinden wat goed bij jou zou kunnen staan. Er is voor ieder wat wils in het mega magazijn van larshor.nl. Lees nog snel even verder om over te weten te komen wat wij bieden aan service!