Neglige

De neglige is een verleidelijke, smaakvolle jurk die valt onder lingerie vanwege de sexy uitstraling van het kledingstuk. De neglige heeft vaak een iets meer verfijnd ontwerp, en is op elegantere manieren sexy en gewaagd gemaakt. Bij de neglige wordt uiteraard ook gebruikt gemaakt van bijvoorbeeld kant of gaas, maar deze worden op een meer gracieuze manier toegepast aan het ontwerp van de neglige. Verder is de neglige een eendelig kledingstuk dat naast de fantastische pasvorm en het beste comfort ook nog erg gemakkelijk te dragen is, zowel bij het aan- als uittrekken. De neglige is dus een perfecte keuze voor een verfijnd ontwerp gemaakt uit de beste materialen voor het hoogste comfort.


Neglige

Zoek opDe neglige is een onderdeel van de lingerie die goed bedekt maar tegelijkertijd veel onthult. Een neglige is vaak een onderdeel van de lingerie, je kunt de neglige namelijk op zichzelf dragen of in combinatie met lingerie. De neglige biedt dus speelruimte in hoeveel je wilt dragen, laten zien en bedekken. In de koudere dagen is het bijvoorbeeld een idee om een neglige te dragen over de lingerie om warmte vast te houden, zonder dat je de lingerie die je draagt teniet te doen. Daarbij is de neglige een uitstekende optie om te dragen als je voor een langere tijd lingerie wilt dragen, en comfortabel, sexy, maar toch iets meer bedekt door het huis etc. kan lopen. De neglige kan ook een oplossing zijn als je erg onzeker bent over een bepaald deel van je lichaam, zoals je benen; of het littekens, striae of iets anders is, het is uiteraard niet nodig om onzeker te zijn over dit soort dingen, maar de neglige kan helpen om je, als je blootgesteld wordt, je iets meer comfort en zelfvertrouwen te geven. Met behulp van de neglige zou je dan ook zo stap voor stap minder onzeker kunnen voelen over bepaalde delen van je lichaam, terwijl je je met de onzekerheid toch blootstelt aan je partner.

Bij het aanbod van onder andere de neglige bij Larshor.nl gaat het om de fijne dingen, de ontwerpen, de kwaliteit van het materiaal en de afwerkingen van onze producten, die doorslaggevend zijn voor onze keuze van het aanbod.

De functies van de neglige zijn dus onder andere om te bedekken en te onthullen, tegelijkertijd: om deze twee aspecten op de mooiste, uniekste en comfortabelste manier te combineren bij de neglige is het aanbod van de neglige bij Larshor.nl dan ook een selectie van de beste. Naast de hoge eisen van design en ontwerp van onze producten is de kwaliteit een even grote eis. Larshor.nl doet er alles aan om de beste service en de hoogste kwaliteit te kunnen bieden aan haar klanten en dit is terug te vinden en te zien in onze producten, communicatie en levering.