Jarretels

Onder lingerie valt een kledingstuk dat eigenlijk essentieel is bij het dragen van een setje sexy lingerie, namelijk de jarretels. Jarretels staan fantastisch bij een mooie set lingerie of een verleidelijke bodystocking. De jarretels bekleden de benen op een fraaie, creatieve manier door middel van kant of een mooi patroon in verleidelijke kleuren. Daarbij geeft de jarretel altijd minstens een beetje huid weg om een uitdagende look te krijgen en de outfit te volmaken. De jarretel kan dus gecombineerd met sexy lingerie, bodystockings maar eventueel ook een corset. Ze beiden op deze wijze de creatieve vrijheid om zo een outfit te creëren die het beste bij je past.


Jarretels

Zoek op

Lingerie kant halter teddy babydoll bodysuit €34.00€23.8
Sexy teddy lingerie faux leer wet look, bandjes, kruisloos, ... €45.00€31.5
Lingerie set bloemen kant verstelbare jarratels €37.00€25.9


Bij een complete lingerie outfit zijn de jarretels eigenlijk onmisbaar.

De jarretels zijn zeer kenmerkend voor lingerie, zeker als het gaat om de verfijnde, sensuele lingerie die voor een smaakvolle maar sexy uitstraling zorgt. Om een set lingerie de perfecte aanvulling te geven zijn jarretels een uitstekende keuze omdat ze op een unieke manier de outfit volmaken. De jarretels zorgen namelijk voor bedekking van de benen, maar op een creatieve en fantasierijke manier door de verschillende ontwerpen en patronen. Daarbij hebben jarretels een hoogst interessante werking. Door het dragen van jarretels worden de benen namelijk grotendeels bedekt, maar door deze stijlvolle bedekking trekken ze juist de aandacht ook naar de benen omdat ze zo verleidelijk worden gepresenteerd. Het deel dat niet bedekt wordt laat ruimte over voor de eigen fantasie.

De jarretels komen vaak bij een set lingerie of een bodystocking, maar kunnen ook deel van de lingerie zijn. Als de lingerie bijvoorbeeld een eendelig kledingstuk is, of een soort korset, passen de jarretels er perfect bij en kunnen ook met siervolle linten en strikken worden aangesloten op de onderkant van de bodystocking of korset. Op deze wijze ziet de drager van de outfit er van top tot teen in sync uit, en is de look en het figuur van de drager mooi gestroomlijnd.

Bij jarretels kan er veel gespeeld worden met het ontwerp van het algemene deel van het kledingstuk, maar ook nog met de randjes, waarboven de huid wordt blootgegeven. Allereerst kan het algemene deel van gaasachtig stof worden gemaakt of gedecoreerd worden met strikjes of kant. Om de mooiste look te krijgen is het vaak het beste om voor simpliciteit te gaan en één van de favorieten te kiezen in plaats van voor een te drukke uitstraling te gaan. Om een echte, verfijnde uitstraling te creëren is het meestal het beste om voor een of twee verschillende kleuren te kiezen. Bij twee verschillende kleuren is het goed om een contrast te creëren, zoals zwart met lichtroze of dieprood met gebroken wit.

Jarretels zijn dus een belangrijk onderdeel van de lingerie. Om de sensuele, verleidelijke look te creëren met lingerie zijn jarretels niet weg te denken en essentieel voor een complete set lingerie.