High waisted bikini

De high waisted bikini is een trend die moeilijk weg te denken is uit de mode van komend seizoen. In 2018 zien we weer een enorm aantal nieuwe designs en ontwerpen in deze lijn voorbijkomen. Er zijn genoeg redenen om mee te willen doen in de nieuwste trends op het gebied van high waisted bikinis; één van de meest belangrijke is dat met de laatste technologie stoffen worden gemaakt waardoor high waist bikinis non stop beter worden in het boosten van de curve van je billen en de strakheid van je buik. Perfect dus als je het gevoel hebt dat je nog niet helemaal zomer klaar bent!


High Waisted Bikini

Zoek opWelke bikini is perfect voor jou?

Er zijn verschillende dingen waar je op moet letten als je een high waisted bikini wilt gaan kopen. Ten eerste is het belangrijk om even bij jezelf na te gaan waarom je de bikini wilt kopen. Er zijn immers verschillende stijlen en ontwerpen te krijgen die zich op andere functies focussen. Sommige high waists zijn speciaal ontworpen om je billen en buik zoveel mogelijk ten goede te komen. Deze bikini's zijn perfect voor vrouwen die van nature groter zijn. Met slimme ontwerpen en duurzame, sterke stoffen worden je billen binnen no time gelift waardoor je een mooier silhouet krijgt en je je minder zorgen hoeft te maken om je buik. Er zijn ook modellen die niet gefocust zijn op het slimmen van je lichaam. Dit zijn bikinis die beter passen bij een slanke bouw waardoor het design kan helpen je heupen breder te laten lijken met uiteindelijk hetzelfde effect als de bikini's die ontworpen zijn voor grotere dames: het verbeteren van je silhouet. Er is nog een derde optie ook; de enige reden dat je een high waisted bikini wilt is omdat je het er altijd gewoon zo verdomd leuk uit vindt zien. Dat is heel normaal want high waists zijn naast functioneel ook gewoon heel erg decoratief en mooi op je lichaam. Twee vliegen in een klap dus! Er zijn inmiddels alweer zoveel verschillende modellen en opties dat je ook hier weer in een zee van mogelijkheden terecht komt. Er zijn dan zoals altijd weer een aantal dingen waar je op kan letten als je de perfecte bikini voor jou zoekt.

Er zijn natuurlijk verschillende stoffen die worden gebruikt bij de productie van deze bikini's. Het zal niet heel erg veel verschillen omdat eigenlijk bijna alle high waist bikini's zijn gemaakt voor recreatief gebruik en niet voor professioneel sport zwemmen maar toch worden er verschillende stoffen gebruikt. De eerste reden daarvoor is kwaliteit, die vaak wordt gereflecteerd door de prijs, maar niet altijd! Op larshor.nl partneren wij alleen met betrouwbare leveranciers die stoffen van goede kwaliteit leveren maar hou je ogen open als je aan het winkelen bent! Het tweede verschil zit in de rekbaarheid en dikte van de stof. Dit slaat terug op het verschil in model waar we het eerder over hadden: dunner stof wordt in de ontwerpen voor slankere vrouwen gebruikte en dikkere stof voor de modellen die bedoeld zijn voor vollere vrouwen.

Nog een belangrijke keuze die je moet maken is wat voor nek lijn je wilt. Ga je voor een halter, bandjes, of een schouderloze top. Dit kan een groot verschil maken in hoe je silhouet eruit komt te zien. Halter tops zijn fijn voor vrouwen met grotere borsten ze geven namelijk meer ondersteuning dan schouderloze of bandjes bikini's.

Daarnaast kun je ook lekker mixen en matchen met je bikinibroekje, je hoeft er niet perse een matchende top bij te dragen. Je kan je simpele witte bikini erboven aan trekken of voor iets gaan met een gekke print. Wat je ook doet weet dat je bij ons welkom bent en we ons best zullen doen je te helpen!