grote maten lingerie

Het ongebalanceerde, niet gevarieerde gebruik van modellen in de mode-industrie kan een beeld afgeven dat kleren alleen voor bepaalde vrouwen met een bepaald uiterlijk zijn gemaakt. Dit is uiteraard niet het geval, zeker bij Larshor.nl. Wij geloven dat ieder lichaam mooi en uniek is en net als ieder ander moet worden gewaardeerd. Wat is een betere manier om dit te doen dan met lingerie? Met de grote maten lingerie maakt het niet uit welke maat het is, en de fantastische ontwerpen, kleuren en decoraties samen met de beste, meest comfortabele pasvorm zullen ervoor zorgen dat ook de grote maten lingerie een favoriet zal zijn, voor jezelf en je partner.


Grote Maten Lingerie

Zoek op

Lingerie kant babydoll slaap kleding kante chemise €38.00€26.6
Bandjes string panty hipster slip broekje kant €13.00€9.1
Rood plus maat babydoll €30.00€21
Verleidelijk licht roze sexy lingerie bodysuit set met glanz... €34.00€23.8
Strakke fit geborduurd fijne hoge kwaliteit stof slip met ba... €13.00€9.1
Sexy lingerie babydoll brocade sequin chemise kort japon nac... €56.00€39.2
Top sexy g-string tanga's onderbroekjes slipjes ondergoed li... €14.00€9.8
Sexy panties lace dames sm g-string lingerie erotica fetish
 €14.00€9.8
Super sexy en moderne stijlvolle hoge taille meerdere bandje... €13.00€9.1
Plus size hoge heup kousenband uitgehold kousenband riem €18.00€12.6
Plus size ivoor pels keurig glamoureus nacht kleed €51.00€35.7
Babydoll sexy lingerie transperante kanten chemise slaap kle... €38.00€26.6
Doorzichige sexy chemise string panties vrouwen lingerie set €38.00€26.6
Lingerie kanten babydoll slaap kleding kanten split chemise €37.00€25.9
Sexy teddy lingerie faux leer wet look, bandjes, kruisloos, ... €45.00€31.5
Dames bandje lingerie leer doorzichtig sexy plus-size nachtj... €42.00€29.4
Dames sexy lingerie kant jurk babydoll ronde hals openwerk r... €42.00€29.4


Bij Larshor.nl is onze prioriteit dat je hebt gevonden wat bij je past, en je er langdurig van zult kunnen genieten. Het is voor ons dan ook zeer spijtig als je bijvoorbeeld iets heb gevonden, maar niet in jouw maat verkrijgbaar is. Dit is vaak het geval bij kledingwinkels.

Bij Larshor.nl hebben we daarbij een onderscheiding; bij ons zijn namelijk ook grote maten lingerie verkrijgbaar. Hierbij geldt, dezelfde stijl, dezelfde stof, dezelfde comfort, maar dan een maatje groter!

Ieder lichaam is een uniek wonder, en om er vervolgens mensen bij uit te sluiten is volgens ons zonde. Welke maat je ook draagt, het lichaam is mooi en moet gewaardeerd worden. Het moet gekoesterd en goed onderhouden worden. Daarbij geloven wij dat groter niet betekent dat je niet sexy kan zijn. Integendeel, onze collectie van grote maten lingerie laat zien dat sexy bestaat in iedere maat.

De setjes van onze grote maten lingerie zijn dezelfde stijl, maar speciaal ontworpen voor mensen met een voller figuur. Er is dus zorgvuldig aandacht besteed aan hoe de grote maten lingerie op haar eigen manier een vol figuur kan accentueren en complementeren. Het is belangrijk dat je je zelfverzekerd voelt in je kleding en lingerie, ondanks de maat die je draagt. Met onze grote maten lingerie zal je je dan ook ongetwijfeld sexy voelen, vol zelfvertrouwen. Hiermee kunnen we ook laten zien dat sexy iets is wat verschilt per persoon en dat dit unieke aspect zorgt voor prachtige diversiteit. Er is dus geen reden osm te vergelijken en onder druk te staan met onze grote maten lingerie.

De collectie van onze grote maten lingerie is naast de maten dus niet anders van onze gewone maten lingerie. Bij de lingerie grote maten is comfort nog steeds de prioriteit, samen met een prachtig design en bij elkaar een beeldschone uitstraling. Lingerie is bij Larshor.nl dus beschikbaar vele lichaamsmaten en biedt daarbij de oude, vertrouwede comfort en sexy look.

Bij Larshor is er voor ieder lichaam iets, omdat ieder lichaam mooi is. Jezelf en je lichaam waarderen is een van de belangrijkste dingen in het leven en een mooi setje lingerie, afgezien van welke maat je draagt, kan je helpen om je een sexy gevoel en meer zelfvertrouwen te geven.