Corset

In de zoektocht naar een tijdloos, veelzijdig kledingstuk is het corset niet uit te sluiten. Het corset kan op talloze manieren worden gedragen en gecombineerd, en komt in vele verschillende ontwerpen en stijlen voor. Een corset kopen kan even zoeken zijn, met het brede aanbod van Larshor.nl. Met ongelooflijk veel designs, zoals een sexy corset of een underbust corset is er voor iedere smaak en gelegenheid waarbij een corset past. Verder kan een corset ook een goed postuur en een smallere middel stimuleren. Ook de waist trainer corset is een ontwerp die bij Larshor.nl wordt aangeboden, geproduceerd van de hoogste kwaliteit materialen met het beste comfort.

Tip: Bij het korset zit standaard geen rok, de rok moet apart worden bijgekocht.


Corset

Zoek op

Luipaard print strapless taille korset fancy top dress€45.00€31.5
12 stalen botten faux leren korset€70.00€49
Leren korset€80.00€56
Zwart rode ritssluiting halloween harley quinn korset€38.00€26.6
Bruine rits vintage taille training gevormde ondercupband€40.00€28
Nylon korset staal bustier shaper korset€42.00€29.4
Satijnen ritssluiting bustier€40.00€28
Leder vrouwen korset originele rits€71.00€49.7
Sexy lage cut over de buste rood korset met zwarte bovenrand...€36.00€25.2
Zachte zijde over de buste tweekleurig korset met rijke gebo...€42.00€29.4
Glanzend roze barok korset met dikke zwarte randen getaillee...€44.00€30.8
Geblendeerde rits korset busiter shaper glasdraad€40.00€28
Zwarte sheer brokanten taille training korset bustier€35.00€24.5
Zwart leren korset terugrits bandjes€42.00€29.4
Katoenen trouw kralen korset bustier top€47.00€32.9
Shaper korset zonder been bovenborst bandjes bustier€38.00€26.6
Satijn sexy sterk baleinen push up corset veter bustier top€35.00€24.5
Nylon luipaard cincher bustier top corset bra top€30.00€21
Gesp veter band nylon gothic corset bustier€36.00€25.2
Katoen mix cincher bustier shaper waist training corset sexy€34.00€23.8
Kralen top bustier corset underbust knoop€38.00€26.6
Wit kant stippen gebogen knoop vintage bridal corset bustier...€43.00€30.1
Bolle mouwen wit victoriaans veter off-shoulder white corset...€46.00€32.2
Faux leer spiraal stalen botten halter gothic bustier corset€80.00€56
Vintage lady jurk strapless vetersluiting korset jurk€85.00€59.5
Vintage lady jurk strapless veter sluiting korset jurk€85.00€59.5
Sexy lage cut strapless design jurk met strakzittend lijfje ...€85.00€59.5


Het corset is een prachtig kledingstuk dat in verscheidene stijlen verkrijgbaar is.

Het corset kan dan ook op verschillende manieren de lichaamsvorm en look van de drager beïnvloeden. Voor vrouwen die zich graag sexy voelen of juist onzeker voelen over hun lichaam is het sexy corset een geweldige keuze. Het corset accentueert op een fraaie manier de vormen en rondingen van het vrouwelijke lichaam en stimuleert daarbij ook nog eens een goede houding. Er zijn dus genoeg redenen om een corset aan te schaffen, en er is daarbij ook een breed scala wat betreft de stijlen. Dit zorgt ervoor dat er voor verschillende lichamen en verschillende voorkeuren er altijd iets beschikbaar is. Of het korsetten wordt gedragen voor een gezellige avond of puur voor eigen plezier; het korset zal op iedere gelegenheid extra zelfveltrouwen en een sexy gevoel geven.

Als eerste is een sexy corset een van de populairste stijlen. Een corset is eigenlijk altijd minstens een beetje sexy, maar de sexy-corset heeft zijn eigen aspecten die het net een tikje spannender maken. Bij de sexy-corset gaat het om het model, het patroon van de stof en de stijl en onthullingen van de sexy-corset maken dit corset zo sexy. De sexy-corset is dus ideaal voor wanneer je je partner wilt verrassen. Je kan dit corset natuurlijk ook dragen voor jezelf; je zult jezelf zonder twijfel sexier voelen, zonder de bevestiging van een ander. Zo kun je van onzeker naar meer zelfverzekerd gaan, want vrouwen die weten van zichzelf dat ze sexy zijn, hebben over het algemeen een positiever beeld van zichzelf.

Onder de sexy-corset vallen vaak ook de bustiers; deze soort hebben vaak kant als patroon of stof, zodat de stof veel kan onthullen. De bustier is daarbij een model dat een goed postuur van de drager stimuleert en het figuur ook nog beter naar buiten laat komen. Het kan een nauwe, effenkleurige bustier zijn die je eventueel onder andere kleding kan dragen. Bustiers kunnen verder ook zeer doorzichtig of ingewikkelde structuren en decoraties hebben, met kruislinkse bandjes, kant, en eventuele bijhorende stockings. Bustiers behoren dus tot de sexy-corset, en er zijn vele karakteristieken die een positieve invloed zullen hebben bij het dragen van bustiers.

Een ander soort corset is het underbust korset; dit is soms vergelijkbaar met de stevige bustier maar kan voor veel meer gelegenheden worden gebruikt. Het underbust-corset hoeft, zoals de naam het al zegt, niet van de sleutelbenen naar beneden maar kan ook van onder de borst naar beneden worden ontworpen. Dit houdt in dat het underbust-corset nog steeds het vrouwelijke figuur benadrukt, vooral de middel. Het underbust-corset stimuleert daarbij ook een goed postuur, maar dan met nadruk vanuit de midden- en onderrug. Het underbust-corset is dan ook een iets veelzijdiger model van het corset doordat je veel soorten van het underbust-corset kan dragen in het dagelijks leven. Je kunt deze namelijk combineren met een shirt of een blouse, en vervolgens draag je het underbust-corset eroverheen. Hiermee krijg je een unieker look, een neem je ook de voordelen van het dragen van een corset mee.