Corset

In de zoektocht naar een tijdloos, veelzijdig kledingstuk is het korsetten niet uit te sluiten. Het corset kan op talloze manieren worden gedragen en gecombineerd, en komt in vele verschillende ontwerpen en stijlen voor. Een corset kopen kan even zoeken zijn, met het brede aanbod van Larshor.nl. Met ongelooflijk veel designs, zoals een sexy corset of een underbust corset is er voor iedere smaak en gelegenheid waarbij een corset past. Verder kan een corset ook een goed postuur en een smallere middel stimuleren. Ook de waist trainer corset is een ontwerp die bij Larshor.nl wordt aangeboden, geproduceerd van de hoogste kwaliteit materialen met het beste comfort.
Corset

Zoek op

Wit vintage satijn gerafelde trim kant korset €54.00€27
Vrouwen korset met mouwen zonder schouder. €32.00€22.4
Blauw vintage satijn gerafelde trim kant korset €54.00€27
Leren halter nek onderbuste korset €48.00€24
Leren korset met jurk €60.00€30
Zwart kant getrimt nep leren korset €51.00€35.7
Sexy feest kostuum taille drukkend korset met rok €44.00€30.8
Overbust bustier korset met veter sluiting, botten en bodysh... €35.00€24.5
Satijn push-up shapewear overbust corset bustier €38.00€26.6
overbust bustier korset jurk met borduurwerk, veter sluiting... €65.00€45.5
Zwart rood satijn bloemen jacquard weefsel korset bustier €46.00€32.2
Rood satijnen burlesque korset zonder schouders €46.00€32.2
Zwart burlesque kante laagjes korset met jacquard tapisserie €48.00€33.6
Zwart roze sensationele getrimde ruches fashion bustier kors... €84.00€58.8
Groene ruche trim bloemen patroon underbust korset €46.00€32.2
Exclusieve dieren print korset met stalen botten €78.00€54.6
Rood kantte bloemen print rode overbuste korset €54.00€37.8
Zwarte polka dot halter nek korset met satijn. €46.00€32.2
Witte polka dot halter nek korset met satijn. €46.00€32.2
Grotere foto & meerdere aangezichten. pu steampunk overbust ... €55.00€38.5
Prachtige boven korset met sexy kant rug €52.00€36.4
Vintage versmallende straples criss-cross gestrikte korset v... €45.00€31.5
Schattig verslankend strapless criss-cross korset voor vrouw... €40.00€28
Vintage met kant versierd verslankend korset voor vrouwen €45.00€31.5
Vintage met kant versierd verslankend korset voor vrouwen €45.00€31.5
Prachtig top korset bustier taille vormer voor vrouwen €39.00€27.3
Gothic kant trim korset rok feest kostuum voor vrouwen €62.00€43.4


Het corset is een prachtig kledingstuk dat in verscheidene stijlen verkrijgbaar is.

Het corset kan dan ook op verschillende manieren de lichaamsvorm en look van de drager beïnvloeden. Voor vrouwen die zich graag sexy voelen of juist onzeker voelen over hun lichaam is het sexy corset een geweldige keuze. Het corset accentueert op een fraaie manier de vormen en rondingen van het vrouwelijke lichaam en stimuleert daarbij ook nog eens een goede houding. Er zijn dus genoeg redenen om een corset aan te schaffen, en er is daarbij ook een breed scala wat betreft de stijlen. Dit zorgt ervoor dat er voor verschillende lichamen en verschillende voorkeuren er altijd iets beschikbaar is. Of het corset wordt gedragen voor een gezellige avond of puur voor eigen plezier; het korset zal op iedere gelegenheid extra zelfveltrouwen en een sexy gevoel geven.

Als eerste is een sexy corset een van de populairste stijlen. Een corset is eigenlijk altijd minstens een beetje sexy, maar de sexy-corset heeft zijn eigen aspecten die het net een tikje spannender maken. Bij de sexy-corset gaat het om het model, het patroon van de stof en de stijl en onthullingen van de sexy-corset maken dit corset zo sexy. De sexy-corset is dus ideaal voor wanneer je je partner wilt verrassen. Je kan dit corset natuurlijk ook dragen voor jezelf; je zult jezelf zonder twijfel sexier voelen, zonder de bevestiging van een ander. Zo kun je van onzeker naar meer zelfverzekerd gaan, want vrouwen die weten van zichzelf dat ze sexy zijn, hebben over het algemeen een positiever beeld van zichzelf.

Onder de sexy-corset vallen vaak ook de bustiers; deze soort hebben vaak kant als patroon of stof, zodat de stof veel kan onthullen. De bustier is daarbij een model dat een goed postuur van de drager stimuleert en het figuur ook nog beter naar buiten laat komen. Het kan een nauwe, effenkleurige bustier zijn die je eventueel onder andere kleding kan dragen. Bustiers kunnen verder ook zeer doorzichtig of ingewikkelde structuren en decoraties hebben, met kruislinkse bandjes, kant, en eventuele bijhorende stockings. Bustiers behoren dus tot de sexy-corset, en er zijn vele karakteristieken die een positieve invloed zullen hebben bij het dragen van bustiers.

Een ander soort corset is het underbust corset; dit is soms vergelijkbaar met de stevige bustier maar kan voor veel meer gelegenheden worden gebruikt. Het underbust-corset hoeft, zoals de naam het al zegt, niet van de sleutelbenen naar beneden maar kan ook van onder de borst naar beneden worden ontworpen. Dit houdt in dat het underbust-corset nog steeds het vrouwelijke figuur benadrukt, vooral de middel. Het underbust-corset stimuleert daarbij ook een goed postuur, maar dan met nadruk vanuit de midden- en onderrug. Het underbust-corset is dan ook een iets veelzijdiger model van het corset doordat je veel soorten van het underbust-corset kan dragen in het dagelijks leven. Je kunt deze namelijk combineren met een shirt of een blouse, en vervolgens draag je het underbust-corset eroverheen. Hiermee krijg je een unieker look, een neem je ook de voordelen van het dragen van een corset mee.