Bruidslingerie

Bruidslingerie is een speciaal soort lingerie dat voornamelijk in wit voorkomt. Vaak gebruikt om zowel sexy als preutsheid uit te stralen is de bruidslingerie een favoriet omdat ook de meest verlegen vrouwen zich er toch zelfverzekerd en sexy in voelen, terwijl het ook niet te uitdagend is. De bruidslingerie biedt vaak iets simpelere modellen met veel kant als decoratie. Bruidslingerie zorgt dus voor een ‘’klassieke schoonheid’’ look, die zowel sexy als simpelweg bloedmooi is vanwege de simpliciteit. Met de bruidslingerie kan je dus eigenlijk niet misgaan, want naast de geweldige designs biedt ook deze lingerie de beste comfort van de hoogste kwaliteit stoffen.

 


Bruidslingerie

Zoek op

Wit band bridal corset bustier lingerie€40.00€28
Sexy overbust burlesque korset jurk met veter sluiting en ta...€42.00€29.4
Kanten overleg korset shaper bustier€40.00€28
Gothic kanten zonder been korset bovenborst bustier met mouw...€46.00€32.2
Gemixte draaiende band buik controle korset shaper buik trai...€32.00€22.4
Nylon halter korset kostuum bandjes buste€44.00€30.8
Witte brokanten taille training korset bustier€35.00€24.5
Wit staal zonder been korset bruid trouwerij bustier jurk€38.00€26.6
Nylon bovenborst taille lichaams shaper€38.00€26.6
Wit enkele schouder sweetheart hals ruches bloemen dames sat...€42.00€29.4


Bruidslingerie is een zeer speciale stijl van lingerie.

Zoals de naam al zegt, ‘’bruids’, gaat het bij bruids lingerie om de onschuldige, pure look. Bij de bruids lingerie gaat het om mooie, witte stoffen, vaak in combinatie met een underbust corset voor extra bedekking om de puurheid te benadrukken. Bruids lingerie is de ultieme uitvoeringsvorm van de lingerie met een onschuldige uitstraling. Dit komt door de associatie met een pasgetrouwde vrouw, maar dit zijn alleen maar de beelden en ideeën die mensen er vaak aan koppelen. Al een heel lang, gelukkig huwelijk, net getrouwd of gewoon een superleuke relatie? De bruids lingerie zal niet alleen je partner maar ook jou verrassen. Het aanbod aan bruids lingerie bij Larshor.nl is van de hoogste kwaliteit voor een hele zachte prijs.

Het is bij ons van groot belang dat onze producten van de beste kwaliteit zijn en dat ze onze klanten alle steun kunnen geven die ze nodig hebben. De uitstraling is zeker bij bruids lingerie een belangrijk aspect, maar de ondersteuning van de borsten en de rug zijn net zo waardevol. Met al onze lingerie, en daar valt de bruids lingerie uiteraard ook onder, is het van belang dat de borsten de volledige ondersteuning krijgen die ze nodig hebben, en daarbij raden wij ook aan om goed te weten wat jouw goede bh-maat. Het weten van de goede bh-maat zorgt niet alleen dat je de beste ondersteuning krijgt en dat de bh echt goed zit, maar dat je borsten er ook het mooist en natuurlijkst uitzien.

Verder zijn de afwerkingen altijd zorgvuldig gedaan, zoals bij al onze producten, maar bij de bruids lingerie is er keuze tussen de simpele en meer complexere afwerking van de setjes lingerie. Dit betekent wellicht iets meer moeite met het aan- en uittrekken, maar het ziet er dan ook gelijk een stuk mooier uit. De stijl van de bruids lingerie is daarbij zeer kenmerkend; deze setjes zijn compleet wit en Ze zijn vaak gedecoreerd met kant, subtiele bloempatronen of een simpel ontwerp, om op deze wijze de puurheid en onschuld te waarborgen, koesteren en uit te stralen.