Bikini

De bikini is een zeer veelzijdige soort badkleding. De bikini is namelijk een klassieker die ondanks alle nieuwe ontwerpen, kleuren en stoffen haar eigentijdse charme kan houden en weergeven. Bikinis komen tegenwoordig in veel verschillende modellen en ontwerpen; de Triangle bikini, de Brazilian Bikini, de Micro bikini en de Bandeau bikini. Ook sexy bikinis en een bikini grote cup vallen binnen het brede aanbod aan bikini’s bij Larshor.nl. De Bikini 2018 zit er dan ook beslist bij; design, kleur, ontwerp en maat zijn ieder in verscheidenheid verkrijgbaar bij Larshor.nl als het gaat om bikinis. De allerbeste kwaliteit, comfort en duurzaamheid van het materiaal garandeert de prettigste en meest pleziervolle dag aan het water.


Bikini

Zoek opVoor de warme vakanties, in de winter of in de zomer, zijn badkleding vanzelfsprekend.

Ook in het zwembad of strand bij huis of in eigen land is je outfit ook van belang. Om de perfecte badkleding uit te kiezen, is het erg belangrijk om te weten wat je wilt: waar je het gaat dragen, wat je fijn vindt zitten, wat je leuk vindt staan en hoe intensief je het gaat gebruiken.

Om te beginnen verschilt zeewater met chloorwater van het zwembad. Beide zullen het materiaal van de badkleding aantasten maar niet op dezelfde manier. Het is dan ook belangrijk dat je altijd na het zwemmen je badkleding goed omspoelt wast met bijvoorbeeld shampoo om op deze manier de verslechtering van het materiaal zo veel mogelijk tegen te gaan.

Daarna gaat het om het materiaal zelf. Het materiaal moet uiteraard goed met water kunnen omgaan; het moet licht en flexibel zijn tijdens het zwemmen. Vaak kan je zelf aanvoelen of een stof van goede kwaliteit is, of dat weet je omdat je weet dat de leverancier goed is. Goede kwaliteit hoeft dan ook niet altijd duurder te betekenen. Daarbij is het van belang dat je goed met de badkleding om te gaan om de kwaliteit te behouden. Hoe intensief je de kleding gaat gebruiken is dan ook een ingrijpende factor. Als je bijvoorbeeld op een erg lange vakantie gaat of hebt besloten een zwemroutine te beginnen, is het vaak verstandiger om in praktischere, duurzamere modellen van badkleding te investeren.

Maar hoe je eruit ziet en hoe je je in je badkleding voelt blijft voor altijd van belang, het model dat we hierbij zullen bespreken, de bikini, kan voor bijna alle activiteiten in het water worden gedragen. Daarbij zijn bikini's in enorm veel verschillende stijlen te krijgen, en heeft het dragen van een bikini talloze voordelen. Deze voordelen zullen dan ook hieronder bespreken

Allereerst heeft de bikini twee onderdelen, de bh en de ‘zwembroek’, oftewel de bovenkant als de onderkant. Dit heeft ten opzichte van een badpak het voordeel dat het veel makkelijker is om aan en uit te trekken. Dit maakt het dagje aan zee of het zwembad, of gewoon in de tuin, een stuk gemakkelijker. Daarbij beweeg je ook veel soepeler en flexibeler in een bikini dan in bijvoorbeeld een badpak. Doordat de bikini verschillende onderdelen heeft en dus twee keer de maat kan worden bepaald, is het veel makkelijker om een bikini die je mooi vindt in een maat te vinden die perfect bij jouw lichaam past. Ieder lichaam is tenslotte anders, en door een andere maat boven en onder kan de bikini zo helemaal tot jouw maat worden bepaald.

De bikini is daarbij een klassieker. Het vinden van de goede maat is over het algemeen niet superlastig; even de moeite doen om er een aantal te passen is iets wat je ervoor over moet hebben. Als je eenmaal je maat weet maar niet goed weet met wat voor model je moet gaan, is er toch altijd een of meerdere bikini’s die het heel goed zullen doen, omdat ze klassiek zijn. Je kan eigenlijk niet foutgaan met de bikini, zolang je je eigen stijl en lichaam goed genoeg kent.

Daarbij gaan we verder in op waarom de bikini zo’n klassieker is; het is zo’n grote term! Er zijn zoveel verschillende stijlen van zowel de bovenkant als de onderkant en dit zorgt voor talloze prachtige combinaties en setjes bikini’s. Neem voor de bovenkant de haltertop, de triangle en de strapless; voor de onderkant de tanga, de shorts of de hotpants. Dit zijn maar enkele stijlen die ook nog eens op de meest creatieve manier kunnen gestyled en gedecoreerd worden. Voor mensen die een bepaald accent willen leggen op een deel van hun figuur of juist iets willen proberen weg te laten is het dan ook een goed idee om te letten op wat voor stijl bh en broekje je kiest. Hun vorm heeft invloed op niet alleen hoe bijvoorbeeld jouw borsten of heupen er uitzien, maar ook je middel en hele romp als je bovenbenen. Verschillende vormen hebben hun eigen invloed op hoe je lichaam er net wel of niet uitziet en het is dus handig om deze te weten, naast hoe je eigen lichaam in combinatie met deze stijlen er uitziet.

Heb je eenmaal de beste stijl, vorm en materiaal gevonden? Het ziet er dan ook wel echt goed uit. De bikini is altijd een fantastische keuze omdat het hoe dan ook een echt sexy model van zwemkleding is. De bikini is daarbij ongelooflijk veelzijdig door de verschillende stijlen, waardoor je de graad van hoe sexy het eruitziet, zelf kunt bepalen. Je kunt voor een simpel model gaan in het zwart, bijvoorbeeld, maar voeg een beetje kant toe - het hoeft niks te onthullen! – en het ziet er toch al een beetje sexier uit ondanks dat je niet meer blootgeeft. Op deze wijze kan je op heel veel creatieve manieren spelen met wat voor vibe je afgeeft, en zo creëer je een look die het beste bij jou past.

Door hoe sexy de bikini is, en het feit dat je het heel goed in je eigen voorkeur en stijl kunt aanpassen, geeft het dragen ook heel veel zelfvertrouwen. Je loopt langs het strand, langs het zwembad, en je weet dat er mensen kijken. Er is niks mis met jezelf verzorgen en er altijd op en top uit willen zien. Het is dus ook geen misdrijf om iets meer je best te doen voor als je een bikini gaat dragen en moeite doet om de juiste te kiezen en het je eigen te maken. Dit zelfvertrouwen kan ook anderen zelfvertrouwen geven. Mensen voelen zich wellicht in de eerste instantie onzeker over zichzelf en hun lichaam, maar nadat ze  jou zien vol zelfvertrouwen denken ze misschien ook: ik zie er ook goed uit in mijn bikini, waarom die onnodige onzekerheid?

Daarbij is de bikini perfect voor het pronken van je eigen lichaam. Als je maandenlang hebt gesport, wekenlang op een dieet hebt gezeten of gewoon trots bent, wat je ook zou moeten zijn, kan je met een bikini heel subtiel dit laten zien in combinatie met hoe je loopt en hoe je kijkt. De bikini laat je lichaam zien en je houding laat zien hoe je over je lichaam voelt.