Bikini 2018

Bikinis zijn al jaren heel erg populair. Dat is natuurlijk heel erg normaal omdat bikinis gewoon super sexy zijn. Ook in 2018 lijkt de bikini niet van zijn troon gestoten te gaan worden. Het bikini 2018 seizoen staat voor je klaar met allerlei unieke gekke nieuwe designs en ontwerpen en dat kun je natuurlijk niet aan je voorbij laten gaan. Bij larshor helpen we je graag om de beste bikini voor jou te zoeken en natuurlijk gebruiken wij alleen de beste en hoogwaardigste materialen om onze bikinis mee te vervaardigen - zoals je van ons gewend bent. Kijk snel verder!


Bikini 2018

Zoek op

Zwart gekooid uitgesneden nude binnenvoering bikini zwempak €32.00€22.4
Zwarte push up top met hoge taille strakke fit zwemshorts tw... €42.00€29.4
Vrouwen badkleding set tribal bikini met hoog uitgesneden en... €26.00€18.2
Naaide bikini top ruches hoge middel bodem €45.00€31.5
Blauw wit gestreept bikini set gemiddelde halter €42.00€29.4
Grijze wrap push up halster high wait shorts badpak €42.00€29.4
Super mooie en levendige roze tweedelig bikini set met strak... €42.00€29.4
Zwart witte diagonale strepen tweedelige sport bikini met st... €45.00€31.5
Roze halter bandeau hoog taille grote maten badpak €39.00€27.3
Hoge bikini ruches tweedelig bikini set halter bikini blauw €40.00€28
Halter bikini zwart wit met sexy bandjes, super model looks €32.00€22.4
Sexy blauw en zwart felle kleur tweedelige bikini set met pu... €51.00€30.6
Unieke en moderne tweedelige bikini met halter hals sleutelg... €36.00€25.2
Bikini twee stuks bad bandage zwemkleding monokini sexy band... €42.00€29.4
Sexy en elegante casual van de schouder look bikini top met ... €42.00€29.4
Bloemen print halter nek twee stuks bikini badpak €35.00€17.5
Zeeg design nieuw afrika print badpak strandkleding bikini z... €35.00€24.5
Groen tropisch blad print hoge hals bikini badpak €36.00€25.2
Dames solide hoge hals bikini beugel push-up set €42.00€29.4
Felle meerkleurige geometrische print cut out hoge taille ba... €36.00€25.2
Zwart 2 stuks bandeau bikini badpak met mooie strap details... €32.00€22.4
Slangenhuid patroon high waist push-up bikini €47.00€32.9
Curvy girl tropische stijl hoge taille bikini set €39.00€27.3
Marine blauw en wit nadrukkelijk verticaal gestreept tweedel... €33.00€23.1


Bikinis kiezen in 2018:

Materialen

Badpakken waren vroeger veelal van katoen gemaakt. Weetje wel? Die stugge oude oma badpakken? Naast dat ze heel veel water in zich opnemen waren ze ook niet echt een fashion statement. Tegenwoordig is dat anders en heb je een veelvuldigheid aan keuzes als je een swimsuit of bikini gaat uitzoeken. Veel bikinis zijn tegenwoordig van polyester gemaakt maar ook daarbinnen zijn heel veel keuzes in het bikini 2017 seizoen hebben we gezien dat er veel stoffen werden gebruikt die wat steviger waren maar omdat ze niet van katoen gemaakt waren maar van kunstoffen als polyester namen ze een stuk minder water op dan de badpakken van weleer. We weten nog niet helemaal zeker wat de trend van het bikini 2018 seizoen gaat worden maar we denken dat de Braziliaanse string bikini in 2018 wel eens heel populair kan gaan worden - wat ook betekend dat de stoffen waarschijnlijk weer minder dik gaan worden -. Als je op zoek bent naar zwemkleding om echt mee te gaan zwemmen (meer dan alleen een beetje ronddobberen en mooi zijn) kun je beter gaan kijken naar bikinis die rekbaarder zijn en waarschijnlijk kleine hoeveelheden spandex in het kledingstuk hebben verwerkt. Dit zijn bikinis die strak op je lichaam zitten en waar je je geen zorgen hoeft te maken of er iets uit komt floepen ofzo.

Kwaliteit

Dit lijkt misschien een heel erg vanzelfsprekend iets maar kwaliteit is koning! Bij de meeste kleding is dit waar maar zeker bij bikinis. Dit omdat als je denkt weg te komen met het kopen van een goedkope bikini kun je na twee keer in een chloor bad of 3 keer in de zee en de zon je bikini wel weer weggooien. Waarom? Omdat waarschijnlijk de kleur er al helemaal uit gewassen is, de bandjes je heupen en je schouders beginnen pijn te doen door slijtage en je er niet meer op kan vertrouwen dat alles wel binnenboord blijft. Niet doen dus!

Kleur

De kleur is ook een belangrijk punt om over na te denken. Niet alleen omdat de kleur bepaald wat voor energie je bikini uitstraalt maar ook omdat je hierbij je huidskleur een beetje in gedachten moet houden. Ten eerste doet kleur heel veel voor je uitstraling, zoals we net al hebben opgemerkt. Een rode bikini spat er uit en zal veel aandacht naar je toe trekken. Je moet goed nadenken of dat wel is wat je wilt voordat je in een rood badpak gaat rondlopen. Veilige keuzes zijn altijd wit of zwart. Klassieke kleuren die niet heel schreeuwerig zijn maar wel vaak mooi staan. Maar onhoudt dat als je een hele lichte huidskleur hebt dat je er dan nog veel lichter uit gaat zijn met een zwarte bikini aan en omgekeerd hetzelfde. Heb je een donkere huidskleur dan ga je er nog veel donkerder uit zien als je een spier witte bikini aantrekt. Als dat juist het effect is waar je naar op zoek bent, ga je gang maar we willen alleen maar dat je je er bewust van bent!