Badjas

Een badjas is een heerlijk kledingstuk, een symbool voor comfort. Het is bij een badjas dan ook gegeven dat de stoffen en materialen van de hoogste kwaliteit zijn en de beste comfort bieden aan de drager. Daarbij zijn badjassen zeer fijn om te dragen tijdens het luieren, en is het ook ideaal als de badjas de minimale hoeveelheid onderhoud nodig heeft. Een badjas kan naast comfort bieden ook zeer stijlvol, met bijvoorbeeld kimono’s of enige kant als decoratie als de nieuwste trends. Er is kortom genoeg keus, en een badjas kan de perfecte combinatie van een relaxte maar stijlvolle outfit in huis zijn.

 


Badjas

Zoek op

Zeeg lange mouwen kant badjas met string €35.00€24.5
Plus size ivoor pels keurig glamoureus nacht kleed €98.00€58.8
Babydoll sexy lingerie transperante kanten chemise slaap kle... €38.00€22.8
Super fijn en mooi roze perzik achtige kleur licht kleed met... €43.00€30.1
Sexy jas lingerie kant babydoll chemise gestreepte nachtkled... €42.00€29.4
Kant kimono japon sexy nacht japon transperante gewoven ling... €42.00€29.4
Kant kimono japon kort sexy doorzichtig nacht japon lingerie... €39.00€27.3
Sexy en elegante semi doorzichtige fijne hoge kwaliteit kant... €39.00€27.3
Sexy dames kant lingerie jurk nachtkleding japon €42.00€25.2
Zwart zijde kimono nachtkleding €40.00€28
Hot sexy babydolls kant lingerie chemises nachtkleding nacht... €49.00€34.3
Super mooie paarse hoge kwaliteit stoffen sexy lingerie setj... €43.00€30.1
Plus size zacht kimono en gedurfd kleed €48.00€28.8
Zachte oranjerode kimono kleed met dun ceintuur en driekwart... €43.00€30.1
Simpel zwart nachtkleed semi doorzichtige hoge kwaliteit pol... €42.00€25.2
Mooi en comfortabel sexy lingerie poppenkleed met ceintuur e... €42.00€25.2
Sexy poppenkleed €28.00€19.6
Roze klassiek nachtkleed met riem €44.00€30.8


zijn de badjassen van Larshor.nl de beste keuze

Badjassen zijn de kledingstukken van ultieme comfort en kunnen gebruikt worden op verschillende gelegenheden. Voor als je net uit de douche komt, als een ‘’jas’’ voor over je pyjama of voor een lekkere dag in het huis, helemaal niks doen naast relaxen. Het belangrijkste van een badjas is de juiste maat, zodat het genoeg bedekt en comfort biedt, maar niet over de grond wordt gesleept! Niks is vervelender dan een dagje naar het zwembad of de spa, zonder eigen badjas, om vervolgens een veel te lange of veel te korte badjas te moeten huren. Het comfort, wat de essentie van de gelegenheid is, mist, en zal de rest tenietdoen. Dit hoeft nooit meer te gebeuren na het aanschaffen van een badjas bij Larshor.nl. Wij hebben een breed aanbod aan heerlijke badjassen die je na het aandoen niet meer uit wilt doen. Jouw comfort is voor ons zeer belangrijk en met onder andere onze badjassen kunnen we dit laten zien en bewijzen.

Bij Larshor.nl bieden wij badjassen van de hoogste kwaliteit en duurzaamheid. In verschillende maten en lengtes hebben wij badjassen voor lange en korte, brede en smalle mensen. Door deze persoonlijke eigenschappen te kunnen toepassen is de badjas niet meer een kledingstuk dat altijd veel te klein maar veel te lang is, of een andere vervelende variant, maar een kledingstuk waar je er goed in voelt en er goed in kunt functioneren.

De badjassen bij Larshor.nl zijn verder verkrijgbaar in verscheidene soorten, stijlen en kleuren. Het uitgangspunt bij het ontwerp is natuurlijk altijd comfort, maar stijl is ook een prioriteit. Verschillende stijlen zullen verschillende soorten lichaamsvorm complementeren. Dit geldt ook voor de kleuren waarin verschijnen, want verschillende kleuren hebben verschillende effecten.

Onze badjassen zijn gemaakt van verschillende soorten stof die samen het uiterste comfort bieden, precies wat je zoekt in een badjas. Daarbij is het materiaal van de badjassen speciaal voor het specifieke gebruik, goed ademend en water absorberend. Dit materiaal is naast water absorberend ook nog eens duurzaam, zolang het goed wordt onderhouden (wat niet veel moeite kost).

Met de hoogste comfort, verscheidene modellen en stijlen, zijn de badjassen van Larshor.nl de beste keuze.