Babydoll

Baby doll lingerie is een sexy soort lingerie voor de echte kant liefhebbers. Kant is klassiek en heeft iets verleidelijks en sensueels, wat een perfecte soort stof vormt voor mooie sexy lingerie. Babydoll lingerie bestaat uit veel kant in verscheidene diepe kleuren, die het gehele design aanvullen en de sexy look compleet maken. Daarbij kan kant op een creatieve manier huid blootgeven, en heeft het op een unieke manier iets kwetsbaars. Kwaliteitslingerie van kant zoals de babydoll lingerie van Larshor.nl is dat ook van de beste kwaliteit stoffen zoals kant, die de kwetsbaarheid van zoiets detailvols uitstralen maar van stevige aard zijn en niet zomaar zullen zwijken.


Baby Doll

Zoek op

Blauwe stretch print vrouwenhemd€47.00€37.6
Verleidelijke uitgeholde vrouwenhemd€37.00€29.6
Sexy blote nek naadloze vrouwenhemd€20.00€16
Rood middernacht kant kleed set€37.00€29.6
Lingerie kant babydoll slaap kleding kante chemise€38.00€34.2
Zwart leren korset terugrits bandjes€42.00€33.6
Super mooi elegant zwarte grote maten poppenkleed lingerie h...€30.00€24
Rode vallende v neklijk met teddy waarvan maar weinig hun aa...€25.00€20
Dames mode kant borduurwerk lingerie plus-size nachtkleding ...€42.00€37.8
Licht paars sexy lingerie set met mooi poppenkleed hemd en b...€32.00€25.6
Zwarte kante strik met strik versierde tweedelige chemise s...€14.00€11.2
Elegant zwarte kant pakje met dunne schouderbanden versierde...€24.00€19.2
Doorzichige sexy chemise string panties vrouwen lingerie set€38.00€30.4
Gehaakt kant mouwloze hoge nek club bodycon mini jurk€35.00€28
Gewoven kant bodysuit band bandloos one piece exotische ling...€30.00€24
Sexy strakke fit mooi geborduurd design open decolleté sexy ...€30.00€24
Halter lingerie kant babydoll teddy mini bodysuit€31.00€24.8
Sexy push up kant teddy€26.00€20.8
Dames lange mouwen kant doorzichtig sexy babydoll lingerie h...€35.00€28
Sexy fout leer elastisch catsuit kant inzetstuk benen kostuu...€60.00€48
Leren korset€80.00€64
Prachtig maagdelijk witte zachte polyester en spandex poppen...€32.00€25.6
Romantisch rode grote maten poppenkleed en string onderbroek...€32.00€25.6
Rood plus maat babydoll€30.00€24
Paars plus size kant kleed lingerie€19.00€15.2
Zwarte driehoekige bodysuit met kante cups en rekbare doorzi...€28.00€22.4
Romantisch zwarte visnet bodysuit met prachtige doorzichtige...€28.00€22.4


Het babydoll design is een fantastische stijl binnen de lingerie

Die veel meer te bieden heeft dan men op het eerste gezicht - vaak met betrekking tot de naam - zou denken. Het babydoll design doet kan ons laten denken aan de bruids lingerie, maar het is toch echt een andere richting. Waar de bruids lingerie alleen puurheid, met wit en kant probeert te weergeven, gaat het bij babydoll om de combinatie van sexy en onschuld. Vandaar ook de naam, babydoll, om deze combinatie te laten zien. Bij babydoll zijn er allerlei kleuren en ontwerpen, en veel zijn gefocust op kant. Kant kan op heel veel verschillende manieren worden toegepast in de lingerie. Een effen stuk stof kan met dezelfde of een andere kleur kant gedecoreerd worden; kant kan ook de stof zelf zijn, voor meer onthulling. Ook bij de babydoll lingerie zijn er verschillende degradaties van sexy en blootstelling, zodat er iets is die aan ieders voorkeur en stijl voldoet.

Bij baby doll gaat het vaak ook om een iets andere rol hebben in de slaapkamer, doordat de kleding je jonger doet lijken of je puurheid en onschuld geeft. De babydoll lingerie zijn vaak simpel maar verleidelijk. Deze aspecten in een look, in combinatie met hoe sexy de lingerie is, creëren uiteindelijk een uitstraling die niet te weerstaan is voor je partner.

De ontwerpen van babydoll lingerie zijn dus vaak met onder andere kant gemaakt. Kant is een zeer fijn, gevoelig design voor een stof en moet dan ook met grote zorg voor detail en afwerking worden gemaakt, geproduceerd en toegepast. Bij Larshor.nl is het dan ook van groot belang dat wij een selectie van babydoll lingerie voor onze klanten in aanbod hebben die van de hoogste kwaliteit materialen zijn gemaakt, dus ook kant. Kant is erg kwetsbaar en kan makkelijk blijven haken. Om deze reden wordt er bij Larshor.nl gekozen voor de sterkste en tegelijkertijd mooiste stoffen van kant, om op deze manier praktisch en mooi gedetailleerde ontwerpen te kunnen produceren. Larshor.nl biedt naast de prachtigste babydoll lingerie van de hoogste kwaliteit, de beste service voor haar klanten en de zachtste prijs.